КОИ СМЕ НИЕ?

Добре дошли в Hempico.bg! Това е онлайн магазин за CBD продукти и продукти от индустриален коноп. Тук ще намерите марките Endoca,  Hemptouch и др. Hempico.bg е собственост на Хемпико ЕООД.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Вярваме, че конопът трябва да се върне в ежедневието ни, както е било някога, за да се възползваме от всичките му ползи за здравето и индустрията. Ще сме щастливи, ако можем с усилията си да допринесем за неговото разпространение.

ЗАЩО ТОЧНО CBD?

Открихме лечебните свойства на канабидиола, след като скъп за нас човек се нуждаеше от болкоуспокояващо средство. С очите си видяхме как с помощта на екстракт от растението се подобри качеството му на живот. Нашата цел е продуктите от коноп да станат по-достъпни на българския пазар. Те са растителната алтернатива на някои синтетични лекарства със странични ефекти, затова би било хубаво да достигнат до повече нуждаещи се хора.

КАКВО Е НАШЕТО ОБЕЩАНИЕ КЪМ ВАС?

За нас е важно винаги да ви предоставяме най-добрите продукти с идеалното съотношение цена:качество, които са лабораторно тествани, изцяло от естествени съставки, без изкуствени оцветители, овкусители, без пестициди и ГМО.
Ако имате въпроси, добри идеи за споделяне, желание за партньорство или просто за обратна връзка, можете да ни потърсите от страницата за контакти.

КЪМ МАГАЗИНА